Контакти

ТОВ ОМЕГА ФАРМА УКРАЇНА

01133, Україна,
Київ, вул. Євгена Коновальця
36-Д, 8 поверх
Tел.: +380 (44) 220 37 73 (74)

e-mail: info@omega-pharma.com.ua

Соглашение об использовании персональных данных

Я даю ООО ОМЕГА ФАРМА УКРАИНА свое письменное безусловное и безотзывное согласие на обработку моих персональных данных, которые содержатся в заполненной мной форме. Обработка персональных данных включает в себя совершение любых действий и/или совокупности действий, связанных со сбором, регистрацией, накоплением, хранением, адаптацией, изменением, обновлением, использованием и распространением (распространением, реализацией, передачей, включая трансграничную передачу на территорию иностранных государств и компетентным органам в области здравоохранения), обезличивание, уничтожение моих персональных данных, с целью обработки отправленного мной запроса или предоставления ответа на поставленный мной вопрос.

Объем моих персональных данных, по которым осуществляется процесс обработки и которые могут быть включены в базу персональных данных компании ООО ОМЕГА ФАРМА УКРАИНА, определяется как любая информация обо мне (указанная в заполненной мной форме), которая стала известна компании ООО ОМЕГА ФАРМА УКРАИНА. Я даю свое разрешение сотрудникам и уполномоченным партнерам ООО ОМЕГА ФАРМА УКРАИНА обратиться ко мне для уточнения и обзора следующей информации относительно предоставленного мной сообщения, используя предоставленные мной контактные данные.

Закрыть
Угода про використання персональних даних

Я даю ТОВ ОМЕГА ФАРМА УКРАЇНА свою письмову безумовну та безвідкличну згоду на обробку моїх Персональних даних, які містяться у заповненій мною формі. Обробка Персональних даних включає в себе вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею, включаючи транскордонну передачу на територію іноземних держав, та компетентним органам в галузі охорони здоров’я), знеособленням, знищенням моїх Персональних даних, з метою обробки надісланого мною запиту чи надання відповіді на поставлене мною питання.

Обсяг моїх Персональних даних, щодо яких здійснюється процес обробки, та які можуть бути включені до бази персональних даних компанії ТОВ ОМЕГА ФАРМА УКРАЇНА, визначається як будь-яка інформація про мене (зазначена в заповненій мною формі), що стала відома компанії ТОВ ОМЕГА ФАРМА УКРАЇНА. Я даю свій дозвіл працівникам та уповноваженим партнерам ТОВ ОМЕГА ФАРМА УКРАЇНА  звернутися до мене для уточнення та обзору наступної інформації щодо наданного мною повідомлення за наданими мною контактними даними.

Надана мною згода на обробку моїх Персональних даних не вимагає здійснення компанією ТОВ ОМЕГА ФАРМА УКРАЇНА повідомлень про передачу моїх Персональних даних третім особам, згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних». Я підтверджую, що мені зрозумілі мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета обробки моїх Персональних даних, в тому числі збір моїх Персональних даних. Я погоджуюсь, що строк обробки моїх Персональних даних — безстроковий.

Закрити